Інвестори Apple хочуть свій ChatGPT

apple

Всесвітня щорічна конференція розробників Apple, WWDC 2023, має розпочатися вже сьогодні, 5 червня, і, як повідомляється, гігант технологій планує представити свою першу гарнітуру змішаної реальності.

Ця гарнітура, за чутками, буде підтримувати технології доповненої реальності (AR) та віртуальної реальності (VR) і може бути оснащена потужними чіпами Apple Silicon та високоякісними спортивними дисплеями Micro OLED.

Але аналітик з поставок зазначив, що інвестори більше зацікавлені в планах компанії представити технологію, пов’язану з штучним інтелектом (AI), на WWDC, ніж очікувана гарнітура змішаної реальності Apple Reality Pro.

Зокрема, аналітик TF Securities Мінг-Чі Куо поділився нещодавніми обговореннями з анонімними інвесторами стосовно WWDC 2023. За його словами, інвестори менш зацікавлені в гарнітурі змішаної реальності Apple, яка, можливо, не принесе “суттєвого доходу та прибутку” постачальникам до 2025 року.

З іншого боку, Куо вказує, що інвестори цікавляться AI, особливо після того, як Nvidia прогнозує квартальний дохід на 50 відсотків вище, що наближає її до того, щоб стати першою компанією з оборотом в трильйон доларів.

Куо додає, що інвестори більше цікавляться тим, коли Apple запустить сервіси, схожі на ChatGPT, і що, на їх думку, оголошення про послуги, пов’язані з AI і контентом, створеним AI (AIGC), на WWDC буде підтримувати поточні інвестиційні настрої в області AI.

Деякі інвестори вважають, що успішний запуск передбачуваної гарнітури смішаної реальності Apple Reality Pro може мати великий вплив на індустрію 3D-комп’ютерної графіки та 3D-інтерактивного дизайну, а можливість інтеграції з сервісами AIGC може вирішити її успіх в довгостроковій перспективі.

Варто відзначити, що Apple офіційно ще не оголошувала про будь-які плани з випуску нової гарнітури смішаної реальності або функцій, пов’язаних з AI, для будь-якого свого обладнання чи програмного забезпечення напередодні WWDC 2023.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше