“Людина-павук: Павутина всесвітів” показав кращий старт, ніж “Стражі Галактики 3” або “Русалонька”

Людина-павук: Павутина всесвітів

Анімаційний фільм “Людина-павук: Павутина всесвітів” від Sony Pictures відразу ж посів лідируючі позиції у міжнародному прокаті. Ця кінострічка заробила $120.5 млн в США та ще $88.1 млн в інших країнах світу. За підсумками дебютного вікенду, мультфільм зібрав $208.6 млн, показавши кращий старт, ніж недавні “Стражі Галактики 3” або “Русалонька”.

Щодо “Русалоньки”, ремейк від Disney заробив за вихідні $40.6 млн в США, збільшивши загальні касові збори до $326.7 млн. Як ми знаємо з недавнього дослідження, щоб вийти “на нуль”, кінострічці потрібно зібрати щонайменше $450-500 млн. Схоже, що “Русалонька” зможе досягти цих показників, хоча чи принесе вона прибуток – це питання.

У “Стражів Галактики 3” та “Форсажа 10” справи йдуть досить добре. Збори останньої кінострічки про пригоди Зоряного Лорда та його команди перевищили $780.1 млн, завдяки чому триквел обійшов оригінальний фільм з його $771 млн. Фентезі-екшен для всієї сім’ї може похвалитися тим, що заробив $603.2 млн. У обох кінострічок є непогані шанси досягнути позначки в мільярд доларів.

Хоррор “Бугимен” стартував з $12.3 млн в США і ще $7.7 млн в інших країнах. Це гарний початок для фільму з бюджетом у $35 млн. “Маріо” зібрав $3.3 млн в США та підняв загальні збори до $1.3 млрд. Мультфільм уже обійшов “Холодне серце 2” і став другою за касовими зборами анімацією в історії.

Комедія “Вихідні з батьком” з Робертом Де Ніро заробила $2.1 млн в США. Загальні збори фільму досягли $9.2 млн, при цьому за межами Північної Америки фільм, здається, нікому не потрібен, і він зміг зібрати лише $412 тис.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше