Neuralangelo – новий штучний інтелект від NVIDIA

NVIDIA продовжує дивувати світ своїми технологічними проривами. Цього разу вони представили нову модель штучного інтелекту, яку назвали Neuralangelo. Ця революційна технологія виводить 3D-моделювання на зовсім інший, високіший рівень, трансформуючи сприйняття реальності.

Неабияку увагу привертає функціональність Neuralangelo. Вона здатна реконструювати будь-яке відео у надзвичайно деталізовані 3D-моделі. Можливості цієї нової моделі штучного інтелекту не обмежуються лише трансформацією відео у 3D-моделі, але й включають можливість покращення якості вихідного матеріалу.

Що особливо цікаво, Neuralangelo не вимагає відео високої якості або спеціалізованого обладнання для своєї роботи. Цей потужний інструмент може використовувати відео знімки, зроблені за допомогою мобільного телефона, або навіть знімки з безпілотного літального апарату (дрону).

Таким чином, Neuralangelo від NVIDIA відкриває двері до нового світу можливостей для професіоналів і любителів 3D-моделювання, представляючи інноваційний інструмент, який може революціонізувати не лише сферу дизайну, але і сфери освіти, науки, розваг та багато інших.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше