Нові знімки з безпілотника з Apple Park

Нові знімки з безпілотника з Apple Park відкривають одну з найбільших приготувань компанії до цьогорічних святкувань: велику демонстраційну зону, яка, як стверджується, призначена для майбутньої гарнітури Reality Pro.

В п’ятницю Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple спорудила “велику структуру на території Apple Park” для демонстрацій гарнітури Reality Pro на цей тиждень. Він також поділився панорамою Apple Park зверху, що демонструє розташування цієї структури.

Тепер знімки Apple Park з безпілотника, зроблені в неділю, дають ще більш чітке уявлення про демонстраційну зону нової гарнітури Apple.

На знімках з безпілотника ви ясно бачите останнє доповнення до території Apple Park, розташоване поряд з фітнес-центром для співробітників на північно-західному краю просторого кампусу. Ми були в Купертино останні два дні і намагалися поглянути на нову будівлю, але без успіху. Проте ці нові зображення з безпілотника видаються досить інформативними.

Ви також можете побачити основну зону, яку Apple створила на протилежному боці кампусу, у напрямку до Центру відвідувачів Apple Park. На відміну від минулого року, вся територія покрита тінню. Окрім запобігання сонячних опіків, це також полегшить учасникам перегляд відеоекрана і дозволить їм відчувати себе комфортно під час основного доповіді, яка, швидше за все, триватиме близько двох годин.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше