Тім Кук визнав, що новий Apple Vision Pro занадто дорогий


У інтерв’ю для “Good Morning America” генеральний директор Apple Тім Кук визнав, що новий Apple Vision Pro, безсумнівно, буде занадто дорогим для багатьох. Він пояснив, що вартість обумовлена “вражаючою” інженерією, вбудованою в пристрій.

Після презентації Apple Vision Pro на Всесвітній конференції розробників (WWDC), Тім Кук дав інтерв’ю співведучій “Good Morning America” на ABC News Робін Робертс, яка також випробувала цей новий девайс. Робертс наголосила, що була зачарована розумним додатком пристрою, серед інших, і підкреслила, що пристрій “дивно легкий” і комфортний.

Це прекрасний об’єкт“, – сказав Кук в повному відеоінтерв’ю. “Справжня суть в тому, що він дозволяє вам бачити, слухати та взаємодіяти з цифровим контентом прямо у вашому фізичному просторі, наче він там існує“.

Це просторовий комп’ютинг“, – продовжував він. “І це велика ідея.

Робертс поставила питання Куку про те, чи дійсно Apple вірить, що люди готові заплатити $3,500 за цей шолом. “Чи думаєте ви, що це щось, на що звичайна людина зможе собі дозволити?” – запитала вона.

Я не знаю“, – визнав Кук. “Я думаю, люди зроблять різний вибір, залежно від їхнього поточного фінансового стану та інших обставин.

Але інженерія та глибина інженерії в ньому просто вражають, у вас є більше ніж 4K-досвід в кожному оці“, – продовжив він. “І, звичайно, це не безкоштовно.

Це коштує певних зусиль, щоб зробити це“, – сказав Кук. “Але я вважаю, що це велике значення“.

Робертс також запитала про ризик ізоляції користувачів від реального світу, і Кук відповів, що це було важливою проблемою під час розробки Vision Pro.

Це важливий момент, який був одним з наших дизайнерських принципів з самого початку”, – сказав він. “Це не про ізоляцію, це про з’єднання“.

Apple Vision Pro

Це про те, щоб люди відчували, що вони там з вами“, – продовжив Кук.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини