Netflix оголосила про випуск п’яти нових ігрових проектів

Можливо, вам буде вражаюче дізнатися, але Netflix пропонує своїм передплатникам досить широку бібліотеку мобільних ігор. Вони доступні як на Android, так і на iOS, але лише для передплатників Netflix.

Стрімінговий сервіс оголосив про п’ять нових ігрових тайтлів, які будуть доступні на Netflix в найближчі місяці, і всі п’ять з них будуть ексклюзивно доступні для членів сервісу.

Найбільш очікуваною здається гра Oxenfree II: Lost Signals, яка має бути запущена 12 липня на ПК (через Steam), PlayStation 4/5, Nintendo Switch, а також ексклюзивно для членів Netflix на мобільних пристроях.

Після неї буде випущена гра The Queen’s Gambit Chess, яка з’явиться на мобільних пристроях 25 липня.

Зовсім нова гра з серії Cut the Rope очікується виключно для членів Netflix 1 серпня. Cut the Rope Daily повертає персонажа Om Nom та той самий геймплей: ріжте мотузку, збирайте зірки та лопайте повітряні кулі.

Наступна гра, що належить до великої франшизи, LEGO Legacy: Heroes Unboxed, не має відомої дати випуску, але Netflix повідомляє, що стратегічна батальна рольова гра “незабаром вийде” і буде доступна виключно для передплатників сервісу.

І, нарешті, Paper Trail – це пригодницька головоломка з видом зверху. Гра вже виграла більше 10 нагород, тому її варто спробувати, якщо ви любите головоломки. LEGO, Paper Trail “незабаром вийде” і буде доступна виключно на мобільних пристроях для членів Netflix.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше