DockKit від Apple допоможе слідкувати за домашніми тваринами

Apple випустив новий фреймворк розробки, який може перетворити ваш iPhone на автономну камеру для відстеження домашніх улюбленців. Згідно з документацією на веб-сайті Apple, розробники можуть використовувати функції відстеження домашніх тварин з моторизованими стендами для телефонів, щоб зафіксувати і слідкувати за вашим улюбленцем у вашому домі, коли ви не вдома.

apple

Як вказано Apple, розробники можуть досягнути цього, використовуючи новий фреймворк під назвою DockKit, який може створювати “фото та відео досвід” під час того, як iPhone стоїть на моторизованому стенді. Звідси розробники можуть потім використовувати щось на зразок Animal Body Pose API (інтерфейс програмування додатків), який здатний ідентифікувати і відстежувати тварин за допомогою камери вашого телефону. Він також може визначати позу вашого домашнього улюбленця, включаючи ситуації, коли ваш улюбленець сидить, стоїть або благає про їжу.

Об’єднуючи DockKit з Animal Body Pose API, Apple говорить, що розробники можуть створювати додатки, які “автоматично відстежують об’єкти в живому відео на 360-градусному полі зору, беруть прямий контроль над стендом для налаштування кадрування, безпосередньо керують моторами та надають свою власну модель виводу для відстеження інших об’єктів.” Щоб було зрозуміло, відстеження домашніх тварин не є офіційною функцією iOS 17, яка поставляється від Apple, але компанія надає розробникам інструменти, які вони потребують для створення та запуску своїх власних камер для домашніх тварин, що працюють на iPhone.

Здається, у Apple є більш широкі амбіції щодо використання вашого iPhone під час знаходження телефона на док станції: вона також запускає нову функціюназвою StandBy, яка перетворює ваш iPhone на дисплей, подібний до розумного дому, коли він заряджається і перебуває в горизонтальному положенні.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини