ClipDrop – новий штучний інтелект що домальовує зображення

Компанія StabilitiAi презентувала нову функцію в онлайн-редакторі ClipDrop, яка дозволяє дорисовувати зображення. Ця функція, названа Uncrop, пропонує користувачам літерально розширити межі зображень, пропонуючи різноманітні варіанти заповнення простору.

uncrop

В основі роботи ClipDrop лежить принцип, що нагадує функцію Generative Fill від Adobe в Photoshop. Вона базується на технології штучного інтелекту, яка розпізнає сцену і підбирає можливі способи її доповнення. Ми самі спробували розширити кілька зображень, і ось результати цього експерименту.

Ви можете використовувати Uncrop безкоштовно і без обов’язкової авторизації, однак є обмеження на кількість завантажених зображень – лише 10. Але для завантаження ьбвам знадобиться авторизація, наприклад, через обліковий запис Google.

Щоб скасувати це обмеження, вам потрібно підписатися на послугу, що дає доступ до численних інших функцій ClipDrop. Серед них – видалення тексту та водяних знаків з зображень, заміна фону об’єктів, збільшення роздільної здатності та багато іншого.

Щоб спробувати Uncrop, вам просто потрібно перейти на веб-сайт ClipDrop і завантажити файл зображення. Після цього натисніть кнопку “Next” при виборі розміру.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини