Microsoft оновить інтерфейс Xbox

Microsoft, користуючись загальним захопленням навколо Xbox Games Showcase, прокоментувала багато інших тем. Серед них був розвиток платформи Xbox у майбутньому, зокрема, очікується впровадження нового інтерфейсу.

У недавно опублікованій статті, Microsoft стверджує, що цей високоочікуваний новий інтерфейс буде розгорнуто “протягом найближчих місяців“:

«Ми також робимо використання консолі Xbox ще швидшим та зручнішим, працюючи над абсолютно новим користувацьким досвідом. Після тестування нашої програми “Insider” на основі відгуків та користувацьких досліджень, ми пропонуємо новий дизайн, який почне впроваджуватися для всіх користувачів в найближчі місяці».

Ми, звичайно, з нетерпінням чекаємо, коли цей новий інтерфейс Xbox прибуде на наші пристрої, та відкриємо для себе нові можливості та інші поліпшення, запропоновані Microsoft.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше