Microsoft представила аксесуари для Xbox в стилі Starfield

Xbox Starfield

Представлено елегантний білий контролер із фірмовим оформленням Starfield, а також з червоними та золотими акцентами. Це витончена та стильна новинка, що доповнює колекцію гаджетів для геймерів:

Ціна на цей девайс у США становить $79,99. Він вже доступний для покупки в деяких країнах.

Бездротова гарнітура Xbox Wireless Headset також отримала свою лімітовану версію, присвячену грі. Вона має ті ж кольорові акценти, що й контролер, створюючи гармонійний комплект:

Її ціна в США становить $124,99 без врахування податків. Вона також вже доступна для продажу.

Були також представлені розумні годинники Starfield Chronomark.

Вони стануть частиною обмеженої серії Constellation Edition за ціною $300 і будуть доступні з офіційної дати випуску гри – 6 вересня.Судячи з усього, годинники виготовила компанія The Wand Company, яка спеціалізується на втіленні геймерського реквізиту в реальність. Ці годинники можна підключити до смартфона і отримувати з них повідомлення. Вони не лише корисні, але і стильні, відображаючи світ гри Starfield на вашому зап’ясті.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше