Diablo IV вже принесла 666 мільйонів доларів

Компанія Blizzard, відома своїми хітовими відеографічними проектами, не припиняє радувати своїх фанатів успіхами свого нового випуску Diablo IV. Нещодавно вони поділилися деталями успіху ігри, зазначивши, що за перші п’ять днів продажів Diablo IV принесли їм більше 666 мільйонів доларів. Завдяки цьому ролевий екшн став найшвидшопродаванішою грою студії за всі часи.

Щоб додати більше колірів до успіху Diablo IV, Blizzard поділилися внутрішньою ігровою статистикою. За перший тиждень після запуску геймери виконали цілий ряд захоплюючих завдань:

  • Вони знищили 2,73 мільярда монстрів, демонструючи неймовірну відвагу і майстерність в боротьбі.
  • Геймери померли 317 мільйонів разів, що свідчить про виклики та небезпеки, що чекають на них в Diablo IV.
  • Вони провели 276 мільйонів годин у грі, що еквівалентно більше 30 000 років – це показник того, наскільки вони занурені в цей захоплюючий віртуальний світ.
  • Було створено понад 166 мільйонів груп, що відображає високий рівень кооперації та взаємодопомоги серед гравців.
  • Гравці 5,8 мільйона разів загинули від лап ворога званого М’ясник.
  • Вони здобули перемогу в 430 тисяч PvP-битвах проти інших гравців, демонструючи свою бойову майстерність.

Крім того, студія додала, що Diablo IV стала грою №1 на платформі Twitch в період з 1 по 9 червня, перебивши попередні рекорди Blizzard за кількістю годин трансляцій та переглядів за аналогічний період. Це показує, наскільки величезним є зацікавленість громадськості і аудиторія цієї гри.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше