Honkai: Star Rail виходить на PS5 в кінці року

Honkai: Star Rail

Компанія miHoYo, відома своїми якісними і захоплюючими іграми, недавно повідомила своїх шанувальників про довгоочікувану новину, Honkai: Star Rail виходить за межі ПК та мобільних платформ. Офіційно підтверджено, що ця неперевершена гра буде доступна на PlayStation 5 в кінці цього року. Точна дата релізу поки не повідомляється, але фанати вже з нетерпінням чекають на її появу.

Таким чином, період від жовтня до грудня можна вважати періодом найбільшого очікування для шанувальників Honkai: Star Rail. Велика кількість геймерів вже взяла на замітку цей часовий діапазон, з нетерпінням очікуючи на можливість грати в свою улюблену гру на новій платформі.

Анонс виходу гри на PlayStation 5 розробники підкріпили вражаючим трейлером, який ще більше підігрів інтерес до гри.

Він показує різноманітність геймплею, захоплюючі графіку і дизайн, а також надає гравцям передбачення того, що вони зможуть відчути, граючи в Honkai: Star Rail на PlayStation 5. Захоплюючий і динамічний трейлер лише підкреслює, що Honkai: Star Rail збирається внести нові елементи і оновлення до вже відомого і полюбленого світу гри, а перехід на нову платформу лише розширює горизонти для гравців.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше