Sony тестує хмарний стрімінг для PlayStation Plus

Sony

На даному етапі ми тестуємо хмарний стрімінг для підтримуваних ігор PS5. Це стосується проектів з PS5 з каталогу PlayStation Plus, демонстраційних версій ігор, а також підтримуваних цифрових ігор PS5, якими володіють користувачі“, – йдеться у блозі PlayStation. Ця інформація стосується всіх, хто цікавиться технологією хмарного геймінгу.

Хмарний стрімінг ігор для PS5 означає, що геймерам більше не доведеться завантажувати ігри на консоль, щоб транслювати їх на інші пристрої. Це гарна новина, адже дозволяє економити час та місце на жорсткому диску. Наразі Sony підтримує потокову передачу ігор PS5 на ПК, комп’ютери Mac, пристрої iOS та Android, але для завантаження і стрімінгу ігор на інші пристрої необхідно використовувати консоль PS5 як хост.

Нещодавні вакансії в Sony Interactive Entertainment натякають на новий поштовх у розвитку хмарних ігор, а минулого місяця генеральний директор Джим Райан (Jim Ryan) повідомив про “досить агресивні плани” щодо потокової трансляції ігор. Хоча Sony ще не повідомила, чи буде її портативна консоль під кодовою назвою Project Q підтримувати облачний стрімінг ігор для PS5, очікування високі.

Генеральний директор Sony Кенитиро Ёсида (Kenichiro Yoshida) раніше цього місяця натякнув, що компанія все ще знаходиться на ранніх стадіях розвитку облачного геймінгу. Це сигналізує про те, що ми можемо очікувати більше інновацій та удосконалень у цій сфері в майбутньому.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини