Twitter виселили з офісу в Колорадо

Цього тижня суд вирішив виселити Twitter з її офісу в місті Боулдер, штат Колорадо, після тримісячної заборгованості за оренду, яка становить більше 75 000 доларів. Все це почалося, коли орендодавець підняв судову справу проти компанії, як повідомляє Denver Business Journal. Суд вирішив питання на користь орендодавця, встановивши для Twitter термін до кінця липня для виселення.

Цей випадок є унікальним, оскільки Twitter не сплачувала традиційну орендну плату за офіс. Замість цього, компанії було надано акредитивне письмо на суму 968 000 доларів ще у 2020 році, і ці кошти використовувались для оплати орендодавцю. Однак, кредитна лінія була вичерпана кілька місяців тому, і Twitter не здійснила додаткові платежі. Повідомляється, що офіс продовжує функціонувати, і в ньому працює близько 150 співробітників, хоча колись їх було 300. Орендодавець компанії в Сан-Франциско також піднімає судову справу проти компанії за несплачену оренду.

TechCrunch виявила ще один позов в Колорадо, направлений проти Twitter, коли місцева прибиральна компанія стверджувала, що соціальна мережа не оплатила свої рахунки, що становлять приблизно 100 000 доларів за надані послуги. Колишні працівники також впроваджують судові процеси проти платформи, щоб відновити більш ніж мільйон доларів несплачених юридичних витрат, а Сан-Франциско також розслідує можливі порушення будівельного кодексу щодо штаб-квартири.

Twitter розпустила свою прес-службу, тому немає нікого, хто би міг прокоментувати цю ситуацію. Всі ці події підкреслюють складність ситуації, з якою зіштовхується Twitter, і вказують на потребу в ревізії її ділової стратегії та корпоративної культури.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше