WhatsApp тестує відео повідомлення

Мессенджер WhatsApp, проводить тестування нової функції, що дозволяє користувачам надсилати відео повідомлення, у своїх бета-версіях на платформах iOS та Android. Ця функція була вперше помічена деякими користувачами бета-версії, які виконують тестування програми.

За допомогою нового інструменту користувачі можуть записувати відеоповідомлення тривалістю до 60 секунд, подібно до того, як це вже можливо в Telegram. Щоб скористатися цією функцією, користувачам потрібно натиснути на значок мікрофона у нижній частині екрану, який згодом перетворюється на значок камери.

Нові відеоповідомлення, як і всі інші комунікації в WhatsApp, захищені сквозним шифруванням. Це означає, що ніхто, включаючи сам WhatsApp, не може отримати доступ до вмісту цих повідомлень. Це забезпечує максимальний рівень конфіденційності та безпеки для користувачів.

Наразі ця нова функція є в режимі тестування і починає поширюватися серед бета-тестерів. Компанія поки що не надала інформації про те, коли ця функція стане доступною для всіх користувачів. Але, враховуючи темпи розробки і тестування, можна очікувати, що це станеться у найближчому майбутньому.

Цей крок являється ще одним прикладом того, як WhatsApp намагається збільшити функціональність своєї платформи і робить спробу конкурувати з іншими популярними мессенджерами, такими як Telegram та Signal.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше