Instagram додає нову функцію “канали” для творців контенту

instagram

Instagram зараз починає глобальне впровадження своєї функції трансляційних каналів, після того як ця функція деякий час була доступна лише окремими творцями, повідомляє Engadget. Генеральний директор Meta, Марк Цукерберг, оголосив, що функція тепер починає своє глобальне розповсюдження.

Ця нова функція дозволяє надсилати повідомлення своїм підписникам, на які вони можуть реагувати та голосувати в опитуваннях. Однак підписники не можуть відповісти безпосередньо на повідомлення. Наприклад, канал Цукерберга використовується для розміщення оголошень та оновлень.

instagram

Звичайно, ви не обов’язково маєте надсилати лише текстові оновлення своїм підписникам за допомогою цієї функції. Ви також можете ділитися зображеннями, відео та аудіокліпами. Крім того, ви можете запросити інших приєднатися до вашого каналу в якості співавтора, тому ця функція, здається, дуже корисна для творців контенту.

Згідно з повідомленнями, ви зможете побачити розділ “Рекомендовані канали”, щоб знайти канали, до яких ви можете приєднатися.

З іншого боку, Meta нещодавно повідомила що працює над додатком, схожим на Twitter. Це може бути окрема служба, однак ви зможете увійти за допомогою свого облікового запису в Instagram.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини