Топ 5 оновлень що отримає Apple Music цієї осені

Apple Music

З випуском iOS 17 вже цієї осені, Apple Music отримає декілька важливих нових функцій, які мають зробити використання додатка більш захоплюючим та приємним. Нижче ми розглядаємо всі зміни та вдосконалення, які ви можете очікувати з приходом ‌iOS 17‌ цього року.

Спільні плейлисти

    Можливо, однією з найбільш очікуваних функцій, що отримає Apple Music‌ цього року, є спільні плейлисти. Вони дають змогу друзям додавати та редагувати пісні в спільному плейлисті.

    Коли людина додає пісню до спільного плейлисту, поруч з треком з’являється її фотографія профілю. Люди, запрошені до плейлисту, також зможуть реагувати на свої улюблені пісні за допомогою емодзі.

    Кросфейд

      Ще одна функція, яку конкуруючі музичні сервіси потокового відтворення мали вже деякий час, це кросфейд, і тепер він приходить до ‌Apple Music‌. Так – незабаром ви зможете плавно переходити між піснями, щоб музика ніколи не зупинялась.

      SharePlay для CarPlay

        SharePlay, дозволяє вам відтворювати музику з iPhone який підключений до автомобіля.

        Підтримка камери для караоке

          У ‌iOS 17‌ ви зможете дивитися, як ви виконуєте свої улюблені хіти на своїй власній вечірці з караоке. Це тому, що ‌Apple Music‌ Sing отримає підтримку Continuity Camera, яка дозволяє вам бездротово зʼєднати ваш ‌iPhone‌ або iPad з Mac або Apple TV 4K та використовувати його як камеру.

          Перероблений інтерфейс

            Інтерфейс користувача додатка ‌Apple Music‌ отримує деякі приємні поліпшення та корективи дизайну. Крім того, коли ви зможете мінімізувати музичний плеєр.

            Що ти думаєш про цю новину?
            +1
            0
            +1
            0
            +1
            0
            +1
            0
            +1
            0
            +1
            0
            +1
            0
            Схожі Новини
            PlayStation 5 Pro games

            PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

            Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
            Детальніше
            DualSense

            Sony підвищила ціни на DualSense

            Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
            Детальніше