У Steam стартував літній фестиваль демок Next Fest

Valve, знаменита компанія-розробник інтерактивних ігор, знову проводить свій фестиваль Steam Next Fest, надаючи геймерам усього світу цілу неділю, щоб перевірити сотні демо-версій майбутніх ігор на своїй платформі Steam.

Це дійсно прекрасна нагода відкрити для себе нові ігри, які ви з нетерпінням очікуєте. Але якщо ви звикли дотримуватися принципу “необхідно пройти все”, то готуйтеся до гарячої неділі. Для ілюстрації, під час лютневого Steam Next Fest, щоб пройти всі демо-версії, вам довелося б грати в кожну демку лише 12 хвилин. І це не враховує час на їжу або сон.

Якщо ви не впевнені, з чого почати, сторінка Steam Next Fest зможе вам допомогти. На самому верху ви знайдете список ігор з вашого список бажань (wishlist), які пропонують демо-версії в рамках фестивалю Next Fest.

Важливо відзначити, що не всі демо-версії зникнуть після завершення фестивалю Steam Next Fest. Наприклад, демо Rise of the Triad: Ludicrous Edition залишиться доступним на постійній основі. Це залежить від конкретної ситуації, але варто мати це на увазі, якщо ви відчуваєте перевантаження і хочете відкласти щось на майбутнє.

Нагадуємо, що Steam Next Fest завершиться 26 червня. Це чудова можливість відкрити для себе нові ігри та здобути неповторний досвід. Не пропустіть свій шанс переглянути новітні ігрові розробки від провідних та починаючих розробників з усього світу!

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше