WhatsApp додає опцію автоматичного вимикання звуку від невідомих абонентів

Користувачі WhatsApp останнім часом отримали чимало переваг, адже компанія Meta, яка придбала месенджер, запустила декілька важливих оновлень за останні місяці. Це не є типовою практикою для сервісу, тому користувачі мають всі причини для задоволення. Сьогоднішнє оновлення вводить кілька функцій конфіденційності яке користувачі визнають надзвичайно корисними.

Як і зазначено, нова опція, яка дозволяє автоматично вимкнути звук від дзвінків з невідомих номерів, тепер доступна для користувачів WhatsApp. Ця нова функція, спроектована спеціально для запобігання спаму, шахрайству та дзвінкам від невідомих осіб, забезпечує підвищену захищеність та спокій.

Нову функцію можна активувати в розділі “Приватність” / “Дзвінки”, і хоча всі дзвінки від невідомих номерів будуть приглушені, вони все ще будуть відображатися в списку дзвінків, на випадок, якщо ви впізнаєте один з номерів або знаєте, що він належить важливій особі.

Окрім функції “Приглушення невідомих дзвінків”, WhatsApp повідомила, що вводить у свій додаток функцію “Перевірка конфіденційності”. Це послідовна функція, призначена для того, щоб провести користувачів через важливі налаштування конфіденційності та ознайомити їх із певними рівнями захисту.

Тепер користувачі WhatsApp можуть вибрати “Почати перевірку” у своїх налаштуваннях конфіденційності, щоб переглянути різні рівні конфіденційності, які підвищують безпеку повідомлень, дзвінків та особистої інформації.

Ці дві нові функції мають бути доступні для всіх користувачів у всьому світі, але, будь ласка, переконайтеся, що ви оновили додаток до останньої версії, перш ніж спробувати використати одну з них.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше