ChatGPT допоміг дівчині скласти резюме та влаштуватися на роботу

ChatGPT

Якщо ви коли-небудь шукали роботу, вам, безумовно, відомо, як цей процес може бути виснажливим і довготривалим. Так, пошук роботи може стати справжньою роботою, коли вам доводиться складати резюме, писати супроводжувальні листи та вводити цю інформацію в різні форми, які надають роботодавці. Існує кілька способів, якими ви можете спростити цей процес, і одним з них є використання нейромереж.

Так, користувачка TikTok Лія (@leah_sahdam) зіткнулася з проблемами при пошуку роботи. Працевлаштуватися їй не вдалося протягом трьох місяців. Втомившись від безрезультатних спроб, вона вирішила призначити частину цих відповідальностей нейромережі – ChatGPT. І ця рішуча дія допомогла їй нарешті знайти бажану посаду.

Але для початку трішки передісторії: Лія звільнилася “за емоціями”, і під час пошуку роботи вона подала заявки на “більше ніж на 300 вакансій”. Лії відповіли лише 10% компаній.

Коли одна й та ж компанія відмовила їй чотири рази, Лія звернулася до чат-бота і, використовуючи його допомогу, переробила своє резюме. Оновлене резюме вона розіслала всім компаніям, які мали відповідні вакансії. І вони всі відповіли, каже Лія. Інтерес до неї був настільки великий, що вона мала провести багато співбесід протягом наступних 10 днів.

Лія поділилася інструкцією щодо використання ChatGPT для створення ідеального резюме:

  1. Розповісти ШІ про свій професійний досвід.
  2. Описати свої обов’язки на бажаній посаді.
  3. Попросити ШІ сформулювати питання, які зазвичай задають під час співбесіди при працевлаштуванні на цю посаду.
  4. Попросити ШІ відповісти на ці питання, забезпечивши “конкретні деталі з досвіду та обов’язків”.

Лія рекомендує надавати ШІ підказки, ставити додаткові питання і просити його уточнити окремі частини резюме під час спілкування. З її досвіду, активне використання ШІ може суттєво покращити результати пошуку роботи.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше