Додаток “Фото” у бета-версії iOS 17 вже вміє розпізнавати автомобільні символи

Майже кожен автомобіліст принаймні раз у житті використовував Google для пошуку значення незрозумілого символу на приладовій панелі. Ситуації, коли потрібна допомога ззовні, трапляються доволі часто: придбання нового авто, користування автомобілем через carsharing, перший рік за кермом, рідкіcні поломки.

Користувачі Reddit зазначили, що додаток “Фото” у бета-версії iOS 17 вже вміє розпізнавати автомобільні символи. Діапазон досить широкий: від індикаторів на приладовій панелі до значків регулювання фар та клімат-контролю в салоні. Все, що вам потрібно зробити – зробити фотографію, перейти у медіатеку та тапнути на значок керма під знімком. Система відобразить всі розпізнані на ньому символи, причому зразу з посиланнями на відповідні інтернет-статті.

Ця функція дійсно крута і без сумніву в майбутньому зекономить час та нерви багатьом людям. Це прорив у технології, який відкриває нові можливості для спрощення використання технічних пристроїв та зменшення стресових ситуацій.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше