Domino’s першою у світі доставила піцу кур’єром із реактивним ранцем

Мережа піцерій Domino’s, відома у всьому світі за свої смачні піци та швидку доставку, нещодавно вирішила вперше в історії взяти участь у відомому музичному фестивалі в британському Гластонбері у досить нестандартний спосіб. Вони вирішили використати реактивний ранець для доставки піци, вироблений компанією Gravity Industries, з якою було укладено партнерську угоду.

За словами представників Independent, цьогорічний хедлайнер мероприятия на сцені Pyramid Stage став легендарний британський музикант Елтон Джон, і саме його пісня “Rocket Man” надихнула місцеву піцерію на цей креативний хід.

Водій служби доставки Domino’s, тимчасово перепрофілювавшийся у пілота джетпака, здійснив польот із найближчого до фестивалю закладу в Гластонбері, пролетів над полями та роздав відвідувачам смачну піцу. В Domino’s зазначили, що вже декілька років отримують замовлення з музичного фестивалю, але реалізувати доставку на територію події виявлялося неможливим. Тому цього разу вони вирішили використати Елтона Джона в якості натхнення і створити свого власного “Rocket Man”.

Однак питання про те, чи планує Domino’s зробити таку спосіб доставки піци стандартною практикою, залишається відкритим. Представник компанії заявив: “Все, що можемо сказати на цьому етапі, це те, що у цієї ідеї є потенціал… або крила… або реактивний ранець“. Вартість костюму складає кілька сотень тисяч доларів, і він був виготовлений на замовлення. В Gravity Industries зазначили, що доставка піци за допомогою їхніх реактивних ранців – це унікальний випадок, і їжа не входить у звичайний план польоту. Але вони вважають, що це може бути “майбутнє служби швидкої доставки“.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини