Ілон Маск і Марк Цукерберг домовилися про бій у клітці

Два видатних мільярдери у сфері технологій – Ілон Маск та Марк Цукерберг – узгодили провести бій в клітці. Це стало відомо з постів, які вони розмістили в своїх соціальних мережах.

Ілон Маск заявив на своїй сторінці у Twitter, що готовий до бою в клітці з Цукербергом. На що Марк Цукерберг розмістив скріншот твіту Маска з підписом “надішли мені місце“.

Маск відповів на повідомлення Цукерберга: “Октагон у Вегасі“. Октагон – це бойовий ринг і загороджена зона, яку використовують для поєдинків Ультимативного бойового чемпіонату (UFC) в Лас-Вегасі, штат Невада.

Октагон у Вегасі

Маск, якому вже незабаром виповниться 52 роки, також написав: “У мене є прийом, який я називаю “Морж”, де я просто лежу на своєму супернику і нічого не роблю“. Він також зазначив, що “майже ніколи не займається фізичними вправами, за винятком піднімання своїх дітей та кидання їх у повітря“.

З іншого боку, 39-річний Цукерберг тренується в бойових мистецтвах (MMA) і недавно виграв турніри з джиу-джитсу.

Соціальні мережі розгорнули жваву дискусію про те, хто ж переможе у цьому поєдинку. Деякі користувачі опублікували меми, включаючи вигадані афіши, що рекламують бій.

За інформацією з BBC

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини