Вийшов новий тизер “Барбі”

Студія Warner Bros. нещодавно опублікувала захоплюючий тізер до їхнього нового фільму “Барбі”, в якому відтворюється ремікс версія легендарного треку “Barbie Girl” виконання датського поп-гурту Aqua. Цікаво, що автори фільму не змогли включити в нього оригінальну композицію.

Фільм розповідає про пригоди знаменитої кукли, яку вигнали з чарівної країни “Барбіленд” через нестандартний вигляд. Залишивши свій рідний дім, сповнений ідеальних і вишуканих Барбі, вона опиняється в реальному світі, де зрозуміває, що зовнішність – це не найважливіше в житті.

У цій вражаючій історії зірки екрану Марго Роббі та Райан Гослінг взяли на себе головні ролі. Але вони не єдині актори, які долучилися до цього фільму. Відомі артисти Шути Гатва, Сіму Лю, Емма Маккей, Ісса Рей та Харі Неф також з’являться в стрічці, додаючи свій унікальний акторський талант до динамічного сюжету.

Очікується, що “Барбі” вийде у кінотеатрах 21 липня 2023 року. Ця дата вже викликала велике збудження серед фанатів та любителів кіно, які з нетерпінням очікують на цей культовий реліз.

Зараз вже можна говорити, що новий фільм “Барбі” обіцяє бути чимось більшим, ніж просто кіноадаптацією знаменитої ляльки. Це високобюджетний проект, що обіцяє величезну кількість веселих моментів, емоційних сцен і потужного акторського складу. З нетерпінням чекаємо на цей фільм і дізнаємося, які нові горизонти відкриє для нас “Барбі”.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше