У пошуковику Google з’явилися пости з TikTok, Twitter, YouTube і Reddit

Корпорація Google активно працює над нововведеннями в своєму пошуковому сервісі, включаючи новий фільтр, названий Perspectives. Цей фільтр призначений для того, щоб втілити в життя більш користувацько-орієнтований пошук, включаючи контент з таких платформ, як TikTok, Twitter, YouTube і Reddit.

В основу роботи фільтра Perspectives покладено ідею забезпечення доступу до релевантного користувацького контенту. Він може включати в себе відповідні до запиту записи з блогів, а також інші повідомлення, які система ранжування вважатиме думками приватних осіб. В Google відзначають, що нині інформація від реальних користувачів, а не від компаній або брендів, має велике значення.

Журналісти, які вже мали можливість випробувати цю нову функцію, відзначають, що вона “більш схожа на Pinterest, ніж на звичний Google”. Але вони також підкреслюють, що завдяки цьому інструменту вони дійсно змогли знайти потрібні відповіді на свої запити.

Наразі фільтр Perspectives доступний тільки обмеженому колу користувачів. Однак в Google заявляють, що вони планують зробити його загальнодоступним “протягом найближчих тижнів”. Підтримка такого фільтра сподівається, що це нововведення дозволить користувачам Google отримувати більш релевантну та персоналізовану інформацію, що відповідатиме їхнім запитам та потребам.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше