Ubisoft випустила новий лаунчер Connect

Компанія Ubisoft оголосила про початок тестування оновленого лаунчера Connect, який використовується для розповсюдження її комп’ютерних ігор. Гравцям пропонується завантажити оновлену версію лаунчера з офіційного сайту Ubisoft.

Також варто відзначити, що протягом найближчих місяців Ubisoft планує поетапно розгортати бета-версію лаунчера серед гравців. Це означає, що користувачі поточної версії Ubisoft Connect поступово будуть переведені на бета-версію. Запрошення на оновлення має з’явитися в старій версії лаунчера.

Що стосується дизайну, нова версія Ubisoft Connect зберегла знайомий вигляд старого лаунчера. Однак, розробники обіцяють, що інтерфейс стане більш зручним для користувачів. Гравцям буде легше стежити за активністю своїх друзів та взаємодіяти з ними.

Інтерфейси бібліотеки та магазину Ubisoft у новій версії Connect були трохи оновлені. В компанії очікують, що оновлений лаунчер буде більш зручним для гравців з обмеженнями, водночас залишаючись достатньо знайомим для аудиторії, яка вже звикла до попередньої версії.

Наразі в Ubisoft не повідомили про те, коли планується завершення тестування лаунчера та випуск релізної версії нового Connect. Однак, з огляду на те, що тестування вже розпочато, можна з впевненістю стверджувати, що компанія активно працює над вдосконаленням своєї платформи для розповсюдження ігор.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше