В YouTube з’являються міні-ігри

Згідно з даними Wall Street Journal, масштабна пошукова корпорація Google планує впровадити прості онлайн-ігри безпосередньо в сервіс YouTube. Це інноваційне покращення отримало назву “Playables”. Ігри будуть доступні через додаток YouTube та веб-сайт на мобільних пристроях, а також на персональних комп’ютерах, як повідомив джерело.

Наразі в групі ігор згадується лише класичний арканоїд Stack Bounce, де гравці будуть розбивати блоки відскочившим м’ячем. На даний момент аркада перебуває в стадії внутрішнього тестування серед співробітників.

WSJ описує цю ініціативу Google як “бажання знайти нові області росту після падіння витрат на рекламу”. На прохання прокоментувати чутки в Google відзначили: “Ігри вже давно є в центрі уваги YouTube. Ми завжди експериментуємо з новими функціями, але наразі нам немає чого анонсувати”. Прес-служба Google.

Крім того, в планах компанії все ще залишається запуск ПК-клієнта Google Play Games. Проте часи випуску тут також досить неясні. За словами джерела, Google продовжує активно працювати над удосконаленням своїх сервісів та впровадженням нових ідей, незважаючи на можливі виклики.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше