У Telegram з’являться Stories

Тимчасові фотографії та відео, які відомі як “Stories” або “Історії”, сьогодні присутні майже скрізь. Цю функцію, що набула популярності завдяки Snapchat та Instagram, зараз використовують майже всі соціальні мережі. Якщо ви не є шанувальником цієї функції, то її вже стане дедалі складніше уникнути. Генеральний директор Telegram Павло Дуров оголосив цього тижня, що він впроваджує тимчасові фотографії та відео в свій додаток.

Дуров повідомив, що більше половини запитів на функції, поданих користувачами, стосуються функції “Історії”. “Спочатку ми були проти цього, оскільки “Історії” вже є скрізь. Однак, Telegram не був би Telegram, якби ми не слухали наших користувачів і не впроваджували новаторські формати“, – зазначив Дуров.

Як же будуть працювати “Історії” в Telegram?
Все досить очікувано. Користувачі зможуть поділитися фотографіями та відео, які зникнуть після певного часу. Однак Telegram намагається зробити більше, ніж його конкуренти. Наприклад, користувачі можуть вибрати, чи закінчиться “Історія” через 6, 12, 24 або 48 годин. Більшість додатків видаляють “Історії” через 24 години.

В Instagram є один публічний канал для “Історій” та інший для близьких друзів, Telegram дозволить користувачам створювати списки з різними контактами для кожної “Історії”. Це означає, що ви зможете поділитися конкретною “Історією” зі своїми найкращими друзями, а іншою – тільки зі своїми колегами по роботі.

Інтерфейс схожий на те, що ви знаходите в інших додатках, які вже пропонують “Історії”. Користувачі матимуть можливість реагувати та відповідати на “Історію”.

За словами Дурова, “навіть скептики в нашій команді почали цінувати цю функцію. Ми вже не можемо уявити Telegram без неї“. “Історії” в Telegram будуть доступні для користувачів починаючи з наступного місяця.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини