Final Fantasy XVI: продано більше 3 мільйонів копій за 6 днів

Згідно з прес-релізом компанії Square Enix, продажі Final Fantasy XVI по всьому світу перевищили 3 мільйони копій. Це стосується як продажів на фізичних носіях, так і в цифрових магазинах.

Гра, розроблена командою Наокі Йосиди, досягла такого результату вже за 6 днів після релізу. Для порівняння, перша частина ремейку Final Fantasy VII зібрала 3,5 мільйона копій за 3 дні після випуску на ринок.

Ігри серії Final Fantasy завжди були дуже популярними, і Final Fantasy XV не стала винятком. Випущена в кінці 2016 року, вона розійшлась тиражем у 5 мільйонів копій за два дні після релізу. Однак, вона була випущена не тільки на PS5, але і на Xbox One.

Варто зазначити, що Final Fantasy XVI була випущена ексклюзивно для PS5. Ігра отримала високі оцінки як з боку гравців, так і критиків. Проте серед хардкорних фанатів франшизи було багато різних думок щодо деяких механік гри.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше