«Фото» на iPhone навчили розпізнавати етикетки на одязі

З новим випуском iOS 17, користувачі iPhone отримають оновлену функцію “Візуальний пошук” в стандартному додатку “Фото”. У попередній версії, iOS 16, ця функція дозволяла виявляти текст на зображеннях, перекладати його, зберігати електронні адреси або навіть здійснювати дзвінки за номером телефону, який було знайдено. Але в iOS 17 обіцяють ще більше: тепер можна буде розпізнавати різноманітні іконки та знаки.

Apple на своїй презентації вказала, що нова функція дозволить смартфону з iOS 17 розшифровувати різні символи на приладовій панелі автомобіля. Однак Федеріко Вітіччі, редактор MacStories, помітив у бета-версії інший цікавий спосіб використання “Візуального пошуку”.

Тепер “Візуальний пошук” може розпізнавати символи на етикетках із інструкціями по догляду за одягом. Вам просто потрібно сфотографувати мітку на одязі та запустити сканування, щоб отримати розшифровку кожного символу. Раніше для цього потрібно було використовувати окремі додатки-сканери або таблиці з розшифровкою всіх символів.

Це можливо лише вершина айсберга можливостей “Візуального пошуку”. Тільки шляхом експериментів можна дізнатися, які ще символи він зможе виявляти. Якщо ви не хочете ставити бета-версію, ви зможете самостійно експериментувати з функцією восени, коли вийде стабільна версія iOS 17 – звичайно, якщо вона сумісна з вашим пристроєм.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше