Microsoft хоче позбутися ексклюзивів для Xbox

Генеральний директор корпорації Microsoft, Сатья Наделла, зізнався, що з задоволенням позбавився б практики консольних ексклюзивів. Він висловив свою позицію під час судового розгляду справи, яку Microsoft проводила з Федеральною торговою комісією США.

За словами Наделли, на посаді головного керівника Microsoft він прагне зробити продукцію компанії доступною для максимально можливої кількості платформ. Це стосується як програмного забезпечення, так і відеоігор, що випускаються компанією.

В даний час ексклюзиви в основному випускаються на PlayStation, що є прямим конкурентом консолей від Microsoft. Тим часом, Microsoft намагається розширити випуск своїх ексклюзивів, для цього було придбано декілька студій. Однак перші значні проекти почнуть виходити не раніше 2024 року.

Сатья Наделла пояснює, що стратегія Microsoft по випуску ексклюзивів обумовлена лише політикою Sony, яка є найбільшим гравцем на ринку консолей. Сам генеральний директор Microsoft зазначив, що йому “не подобається такий світ”.

Наделла також поділився своїми планами щодо потенційного придбання компанії Activision. Він заявив, що, незважаючи на придбання, популярна серія ігор Call of Duty не стане ексклюзивною для Microsoft і продовжить виходити на PlayStation. Такий крок демонструє стремління генерального директора до розширення доступності продуктів компанії для всіх гравців, незалежно від вибору консолі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини