“Скріпка” повертається: оновлений помічник для Windows з вбудованим ШІ

Ностальгічна ікона Microsoft Office, офісний помічник з простим ім’ям Clippy, який використовувався для надання корисної інформації користувачам, відновив свою роботу в операційній системі Windows 11. Він був повернений у вигляді окремого додатка, за що користувачі вдячні розробникам з команди FireCube Studios.

Цей офісний помічник вперше бачив світ у Windows 95, але не в усіх він знайшов відгук в серцях. Багато користувачів вважали, що він відволікає від роботи і не давав зовсім тих порад, які були б потрібні. Така відмова від цієї функції зі сторони користувачів призвела до того, що Microsoft відмовилася від цього помічника у 2001 році з виходом Windows XP.

Однак, завдяки FireCube Studios, Clippy знову почав надавати свої послуги користувачам Windows 10 та 11. Вони випустили передвідомчу версію Clippy в Microsoft Store, де його можна завантажити та встановити. Відтепер Clippy використовує чат-бота ChatGPT 3.5 для отримання інформації, що забезпечує значно кращі та актуальні поради користувачам.

Користувачі мають можливість додати Clippy на свій робочий стіл для зручного доступу до штучного інтелекту. Програма безкоштовна, але для її роботи потрібний API-ключ від OpenAI. Clippy був написаний на мові програмування C# і має відкритий вихідний код, що означає, що будь-який користувач може внести свої власні вдосконалення.

Наполеглива команда розробників продовжує вдосконалювати програму, плануючи додати ще більше персонажів для цього офісного помічника. Це обіцяє створити ще більше ностальгічних відчуттів та зробити роботу з офісними додатками ще більш цікавою та продуктивною.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини