Продажі Xbox Series перевищили 21 мільйон

На недавньому бразильському BIG Festival представники Microsoft надали відкритий огляд продажів останніх двох поколінь Xbox. Згідно зі слайдом, представленим компанією, було продано більше 21 мільйона приставок Xbox Series S та Xbox Series X.

Ці дані вказують на те, що Xbox Series продається майже вдвічі гірше, ніж PlayStation 5. Станом на 31 березня 2023 року Sony реалізувала понад 38 мільйонів своїх консолей.

Відзначимо, що майже для половини власників Xbox Series S це є перша консоль Xbox в їхньому житті. В Microsoft не уточнили, як саме вони отримали ці дані, але можливо, що гравці створювали нові облікові записи, замість того, щоб використовувати старі.

Тим часом, продажі сімейства Xbox One перевищили 79 мільйонів одиниць, що приблизно в півтора рази менше, ніж у PlayStation 4. Згідно з останніми даними Sony, які не оновлювалися протягом декількох років, продажі PlayStation 4 усіх модифікацій перевищили 117 мільйонів.

Додамо, що Microsoft вже давно відмовилася від регулярного надання даних про продажі своїх консолей. Компанія прийняла це рішення, коли стало зрозуміло, що Xbox One продається значно гірше, ніж PlayStation 4. У свою чергу, Sony публікує дані про свої продажі кожного кварталу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше