WhatsApp дозволив переносити чати між пристроями завдяки QR-кодам


WhatsApp ввів більш просту та швидку функцію для передачі повідомлень зі старого телефона на новий. Зараз це можна зробити за допомогою мережі Wi-Fi та QR-коду, сгенерованого в месенджері.

Процедура передачі даних надзвичайно проста. Перш за все, обидва телефони повинні бути підключені до однієї і тієї ж місцевої мережі. Затим, на старому телефоні, вам потрібно відкрити налаштування додатку і вибрати пункт “Чати”, а потім – “Передача чата”.

Наступним кроком буде генерація QR-коду, який ви побачите на екрані. Щоб завершити процес перенесення чатів, вам потрібно відсканувати цей код за допомогою нового телефону.

У WhatsApp підкреслюють, що цей метод є найбезпечнішим з можливих, оскільки він передбачає шифрування даних і передачу їх через місцеву мережу користувача. Однак, важливо зазначити, що ця функція працює лише з пристроями, що працюють на одній і тій же операційній системі – iOS або Android. Для перенесення даних між пристроями, що працюють на різних ОС, як і раніше, потрібно використовувати облачні сховища або сторонні програми.

Цей новий спосіб перенесення чатів у WhatsApp зробить процес переходу з одного пристрою на інший набагато простішим і швидшим. Також це гарантує збереження конфіденційності вашої переписки, що робить цю функцію особливо цінною для користувачів, що переймаються за свою приватність.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше