AirPods зможуть вимірювати температуру тіла та заряджатися від USB-C

Майбутнє бездротових навушників AirPods Pro відкриває нові перспективи, які недавно розкрило агентство Bloomberg у своєму регулярному дайджесті новин про плани Apple. За даними джерела, цей аксесуар у найближчому майбутньому зможе вимірювати температуру тіла користувача та заряджатися через фірмовий чохол від порта USB-C, подібно до нових смартфонів.

Згідно з Марком Гурманом (Mark Gurman), Apple експериментує на програмному рівні з функціями бездротових навушників, які були би корисні користувачам з порушеннями слуху. По-перше, пристрій зможе діагностувати ці проблеми за допомогою спеціального додатка, який генерує контрольні сигнали на певних частотах. По-друге, розробники планують розвинути можливість використання навушників AirPods як свого роду альтернативи слуховому апарату.

У майбутніх моделях AirPods можуть з’явитися спеціальні датчики, які будуть вимірювати температуру тіла користувача через вушну раковину. Вважається, що такий метод надасть більш точні результати, ніж вимірювання температури на зап’ясті, яке передбачено в деяких моделях годинників Apple. У наступному поколінні AirPods, на зразок iPhone 15, планують перейти на роз’єм USB-C в корпусі фірмового чохла, через який він буде заряджатися. В рамках уніфікації і переходу на інфраструктуру, яка вимагається європейським законодавством, це є логічним і очікуваним кроком.

Автор початкової публікації також не виключає можливість збереження на ринку AirPods другого покоління після зниження їхньої вартості з $129 до $99. Цей тип пристроїв користується великим попитом, конкуренція дуже висока, і зниження ціни дозволило б Apple зміцнити свої позиції на ринку. Операційна система iOS 17 також має принести покращення у керуванні бездротовими навушниками Apple. З’явиться можливість відключати мікрофон під час телефонного розмови та легше перемикатися між зовнішніми пристроями, сполученими з AirPods.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше