Ігрові студії почали отримувати девкіт нової моделі Nintendo Switch

Новий пристрій, який має зайняти місце Nintendo Switch, ще не був представлений громадськості, однак, судячи з усього, оголошення про випуск нової консолі відбудеться зовсім скоро. Вже відомо, що перші розробники почали отримувати девкіти для створення ігор на наступну консоль.

Неш Відл, інформатор, який вже не раз ділився відомостями про майбутні продукти, що згодом виявлялися достовірними (зокрема, він підтвердив існування Metroid Dread до її офіційного анонсу), розкрив інформацію про те, що девкіт для наступника Nintendo Switch вже є у розпорядженні іспанської студії.

Це свідчить про те, що Nintendo знаходиться в заключній стадії перед анонсом консолі. Згідно з попередніми відомостями, мова йде про студію MercurySteam, яка працювала над останніми 2D-іграми в серії Metroid.

Минулого тижня почали з’являтися обговорення про наступника Nintendo Switch, зокрема, були висловлені заяви президента Nintendo. Він відкрив, є велика ймовірність, що аккаунт Nintendo буде без проблем працювати на наступній версії консолі, що натякає на зворотну сумісність з поточними моделями Switch. Також повідомляється, що нова консоль від японської компанії матиме потужність, порівнянну з PlayStation 4 і Xbox One, що зовсім не дивно, адже Nintendo не прагне до використання найновітніших технологій у своїх консолях вже кілька десятиліть.

Можливо, оголошення про нову версію Nintendo Switch відбудеться на токійській ігровій виставці у вересні, яка пройде з 21 по 24 число. Це захід, який зібрає найкращих гравців із всього світу, тому анонс нової консолі зможе здобути максимальну увагу від громадськості.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини