Spotify додасть підтримку відео контенту

Spotify активно працює над новою функцією, яка дозволить користувачам його музичних стрімінгових сервісів дивитися та слухати повнометражні музичні відео в додатку. Хоча компанія не підтвердила цю інформацію, це звичайна практика для Spotify детально тестувати нові функції перед тим, як оголошувати їх офіційно.

Згідно з новим звітом Bloomberg, Spotify розглядає можливість додавання музичних відео до свого додатку, але це не означає, що функція вже проходить тестування. Цей крок націлений на посилення позицій Spotify в конкуренції з такими сервісами, як YouTube та TikTok.

Наразі Spotify шукає партнерів, які допомогли б їм ввести музичні відео до свого стрімінгового сервісу, принаймні, згідно з людьми, знайомими з планами компанії. Якщо ця чутка виявиться правдивою, це підтвердить те, що, схоже, стає трендом для Spotify: повна концентрація на відеоконтенті.

Spotify намагається йти в ногу з іншими гравцями на ринку, додаючи функції, які виявилися дуже популярними серед користувачів конкуруючих сервісів. В цьому контексті, Spotify запустила “кліпи” на початку року, нову функцію, яка дозволяє артистам, що використовують його музичний стрімінговий сервіс, публікувати відео тривалістю менше 30 секунд як засіб підтримки зв’язку зі своїми фанатами.

Після активного зосередження на подкастах до кількох місяців тому, здається, що Spotify переключила свою увагу на відеоконтент в спробі залучити різні аудиторії. Чи принесе це успіх чи ні, залежить від її підходу та того, наскільки добре її партнери відреагують на бізнес-пропозицію Spotify.

Хоча це може не бути тим, що приведе багатьох клієнтів до платформи, це може переконати тих, які вже підписані, не розглядати перехід до інших музичних стрімінгових сервісів через відсутність нових функцій.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше