Twitter обмежив кількість твітів для читання на день

Twitter, ставший відомим завдяки своїм коротким повідомленням, впровадив значні обмеження на кількість повідомлень, які користувачі можуть переглядати за день. Ілон Маск, голова компанії, оголосив, що неперевірені акаунти будуть обмежені до перегляду 600 постів на день, а нові акаунти – до 300 твітів на день. Однак Twitter дозволить перевіреним акаунтам читати до 6 000 постів на день.

Це означає, що для більшості людей без підписки на Twitter Blue вони зможуть витратити в Twitter від кількох хвилин до години, перш ніж наткнутися на ліміт. Менше ніж за дві години після цього, Маск заявив, що Twitter “скоро” пом’якшить обмеження до 8 000 постів для перевірених акаунтів і 800 для тих, хто не володіє Twitter Blue. А через три години ліміти було встановлено до 10 000 постів для перевірених та 1000 для звичайних користувачів.

Ілон Маск стверджує, що ці “тимчасові” обмеження були введені з метою боротьби з “екстремально високим рівнем вилучення даних” та “маніпулюванням системою”. Напередодні Twitter почав ускладнювати перегляд твітів людьми, які не увійшли в систему. В той час Маск стверджував, що обмеження входу в систему буде лише тимчасовим і було введено відповідно до дій по вилученню даних.

Декілька сотень організацій (а можливо, і більше) дуже агресивно вилучали дані з Twitter, до такої міри, що це впливало на реальний користувацький досвід“, – зазначив Маск. Він також заявив, що “практично кожна компанія, що займається штучним інтелектом“, використовує Twitter для навчання своїх моделей. “Дуже розчулює, що доводиться екстрено залучати велику кількість серверів, щоб забезпечити фантастичну оцінку вартості якогось стартапу в галузі ШІ”, – сказав він.

Маск не уточнив, що означає “новий” в контексті акаунта, і не сказав, як довго Twitter планує обмежувати користувачів так, як це робиться зараз. Він також не вказав, чи враховується перегляд реклами при розрахунку ліміту перегляду користувачем.

В будь-якому випадку, ці обмеження значно знижують можливості використання Twitter. Наскільки ситуація з вилученням даних реальна, сказати складно, однак є думка, що Twitter просто намагається отримати максимальну вигоду від своєї користувацької бази.

У березні компанія внесла зміни в API, які роблять доступ до нього неймовірно дорогим – десятки тисяч доларів на місяць. Однак ці зміни і введення Twitter Blue, схоже, не компенсували втрати від реклами, які Twitter зазнав після приходу Маска.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше