Характеристики та зовнішній вигляд нового Google Pixel 8

Схоже, нові фотографії на Reddit можуть відкрити зовнішній вигляд та характеристики майбутнього смартфона Google Pixel 8 Pro. Фото, опубліковане користувачем, який, як вважається, пов’язаний з Google, показують тилову сторону смартфона з камерою, властивою для Pixel, та ймовірним сенсором температури тіла, повідомляє DroidLife.

На наклейці на задній панелі смартфона написано “тільки для тестування/оцінки”. Інша містить текст “Zuma – B1”, який, можливо, є кодовим ім’ям майбутнього процесора Tensor G3 від Google. Екран з передньої сторони показує режим Fastboot Mode, який вказує на 12GB оперативної пам’яті Samsung LPDDR5 DRAM, 128GB вбудованої пам’яті та “husky” – раніше відоме кодове ім’я для Pixel 8 Pro.

За інформацією, Pixel 8 Pro отримає більш продуктивний набір камер, включаючи основну 50-мегапіксельну камеру Samsung, яка дозволяє пропускати на 50% більше світла, та 64-мегапіксельну ультрашироку камеру Sony. Він також, як очікується, буде мати плоский дисплей, а не загнутий, як у моделях Pixel 6 Pro та Pixel 7 Pro. Згідно з іншим витоком, він матиме акумулятор на 5,000 mAh (приблизно такий же, як у Pixel 7 Pro) та невелике збільшення максимальної швидкості зарядки з 23W до 27W.

Автор серії дописів на Reddit, користувач під ніком “annoyingtoread”, заявив, що отримав його “від команди пристроїв Google для тестування”. Потім він почав замислюватися, чи не слід йому було б використовувати аккаунт-одноденку, на що хтось відповів: “Ти дійсно повинен був, враховуючи, що на цьому акаунті ти навіть виставив фотографії себе“. Після цього оригінальний автор видалив свій акаунт.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини