Microsoft повідомила про дві нові консолі від Sony


За прогнозами аналітиків Microsoft, геймерський відділ Sony до кінця 2023 року може випустити новий варіант консолі, що потенційно має назву PlayStation 5 Slim. Такий висновок з’явився в документах, опублікованих під час судового процесу між Microsoft та Федеральною торговою комісією США.

Аналітики вважають, що PlayStation 5 Slim може бути запропонована за ціною $399.99, що відповідає поточній вартості PlayStation 5 Digital Edition. За тим часом, модель консолі з дисководом вже зараз продається за $499.

Цікаво, що в Microsoft, говорячи про PlayStation 5 Slim, можуть мати на увазі консоль з зовнішнім дисководом. Про це розповідав інсайдер Том Хендерсон. Він зазначив, що зовні ця модель буде відрізнятися від стандартної PlayStation 5.

Згідно з Хендерсоном, консоль з можливістю підключення дисків може з’явитися на ринку вже у вересні 2023 року. Хоча інсайдер не надав інформації про ціну, очікується, що її продуктивність буде на рівні з базовою моделлю.

Тим не менш, це не єдиний продукт, над яким, за чутками, працює Sony. За словами Хендерсона, компанія також розробляє більш потужний варіант PlayStation 5. Передбачається, що ця модель, яку можна назвати PlayStation 5 Pro, може бути представлена не раніше кінця 2024 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше