Плани що до бою Маска та Цукерберга підтвердив президент (UFC) Дана Уайт


На наступний день після того, як “геніальний винахідник” та глава компанії SpaceX Ілон Маск через соціальні мережі викликав на бій в октагоні Марка Цукерберга, засновника Facebook, президент UFC Дана Уайт отримав текстове повідомлення. З його слів, воно надійшло від самого Цукерберга, який зцікавлено запитав Уайта, чи є наміри Маска насправді серйозними. На це 52-річний Ілон Маск, також засновник компанії Tesla, підтвердив Уайту свої серйозні наміри. Зачарований цим, 39-річний Цукерберг відписав: «Дайте мені знати час і місце поєдинку».

Дана Уайт зазначив, що майже “щовечора” він веде розмови з Маском і Цукербергом. За його словами, протягом останніх півтори тижнів сторони вели таємні переговори, обговорюючи деталі майбутнього бою. Голова UFC також заявив, що бій буде показовим і пройде поза юрисдикцією промоушена, хоча він особисто буде допомагати з організацією поєдинка. Усі зібрані кошти з бою підуть на благодійність.

За даними джерел, в якості потенційного місця проведення бою найчастіше згадується Лас-Вегас, для чого потрібна згода Атлетичної комісії штату Невада. Однак, минулого четверга Ілон Маск висловив ідею в соціальних мережах, що хотів би битися в Римському Колізеї. Проте представники цієї всесвітньо відомої музейної комплексу заявили, що проведення там поєдинку не є можливим. Це не дивно, адже Колізей є важливою історичною пам’яткою, і проведення сучасного спортивного заходу там могло б нашкодити його стану.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини