Твіти перестануть відображатись в пошуку Google

Google стикається з проблемами при відображенні твітів та сторінок з Twitter у своїх результатах пошуку через зміни, внесені Twitter, як заявлено в коментарі для видання The Verge.

«Ми знаємо, що наша можливість індексувати Twitter.com обмежена, що впливає на нашу здатність відображати твіти та сторінки з цього сайту в результатах пошуку», — заявила прес-секретар Google, Лара Левін. “Сайти мають контроль над тим, чи можуть пошукові роботи отримати доступ до їхнього контенту.

В п’ятницю Twitter почав блокувати не зареєстрованих користувачів від перегляду твітів, а в суботу ввів “тимчасові” ліміти на кількість твітів, які люди можуть читати за день. Ці зміни і вплинули на те, як Google індексує Twitter.

Враховуючи те, що обмеження Twitter на твіти мають бути тимчасовими, існує шанс, що якщо ці обмеження знімуть, ми зможемо побачити звичайну кількість твітів у результатах пошуку Google в майбутньому. Хоча, особисто, я не надто сподіваюся на це.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше