Твіти знову можуть читати всі охочі: Twitter

Twitter

Всього кілька днів після того, як соціальна мережа Twitter вимагала обов’язкової аутентифікації навіть для читання твітів, компанія тихо відмовилася від цих обмежень. Це означає, що посилання на повідомлення у соцмережі тепер можна відкривати безпосередньо в браузері без реєстрації в сервісі.

Запроваджуючи подібні обмеження, Ілон Маск відразу зазначав, що йде мова про тимчасовий захід, який прийнято з метою запобігання збору даних сторонніми компаніями з метою навчання моделей ШІ або маніпулювання громадською думкою. “Це був тимчасовий надзвичайний захід. Наші дані вкрали настільки інтенсивно, що це відбилося на якості сервісу для звичайних користувачів платформи“, — писав Маск у соціальній мережі.

Компанія не робила жодних офіційних заяв про дозвіл попереднього перегляду посилань без аутентифікації або про те, які саме заходи вона вжила для того, щоб припинити збір даних.

Протягом минулих вихідних Маск також запровадив обмеження, яке не дозволяло переглядати більше 1 тис. публікацій на добу неверифікованим користувачам і 10 тис. — верифікованим. Власники нових аккаунтів могли читати до 500 повідомлень. У своєму блозі компанія заявила, що нові обмеження торкнулися незначної кількості користувачів Twitter.

Упс, а що трапилось?) Нагадуємо що “Threads, аналог Twitter на базі Instagram, став загально доступним“. Цікавий збіг, а Ви як думаєте?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше