Видалення аккаунта Threads потребує видалення профілю в Instagram

Threads, новий сервіс, який був запущений лише кілька годин тому та позиціонується як конкурент Twitter на базі Instagram, вже за короткий проміжок часу почав стрімко набирати популярність. За словами Марка Цукерберга, відомого CEO Facebook, який володіє Instagram, всього за перші 7 годин роботи сервісу було зареєстровано 10 мільйонів нових користувачів. Цей рекордний показник став доказом високого інтересу користувачів до нової платформи.

Сам процес створення облікового запису у Threads є досить простим: користувачам достатньо пройти авторизацію за допомогою свого Instagram-акаунту. Проте процес видалення профілю виявився не таким простим, як могло здатися на перший погляд. Обліковий запис можна швидко деактивувати, але для його повного видалення вам доведеться видалити свій аккаунт в Instagram.

На це звернула увагу користувачка сервісу Емілі Хьюс. Вона опублікувала в Twitter скріншот із сторінки центру підтримки Instagram, присвяченій процесу деактивації профілю в Threads. У відповідності з цим текстом, користувачі можуть видаляти конкретні публікації, але для видалення профілю Threads та всіх асоційованих з ним даних, їм доведеться видалити свій аккаунт Instagram.

Цей нюанс важливо взяти до уваги для тих, хто планує приєднатися до Threads, щоб з’ясувати, про що йдуть всі ці обговорення, але не планує залишатися там надовго.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини