Новий ШІ від Google відповідатиме на важливі питання, пов’язані зі здоров’ям

Google тестує нову модель штучного інтелекту, яка буде відповідати на важливі питання, пов’язані зі здоров’ям людей. Цей інструмент ШІ буде швидшим за Chat GPT та Bard і надаватиме точні дані. Згідно з The Verge, Google працює над Med-PaLM 2 AI, який є варіантом PaLM 2. Випробування цього інструмента ШІ проводиться в Mayo Clinic у США.

Google вважає, що новий інструмент ШІ буде корисним у місцях, де немає лікаря або обмежений доступ до нього. Крім того, компанія заявляє, що Med-Palm 2 буде кращим у розмовах про здоров’я, ніж загальні чат-боти, такі як Bard, Bing та ChatGPT, оскільки він буде навчений на кураторському наборі медичного репертуару. Тобто, особлива увага буде приділена даним про здоров’я. Більше того, згідно з доповіддю, клієнти, які тестують MED-PALM 2, зможуть контролювати свої дані, і вони будуть повністю зашифровані, а Google не матиме до них доступу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше