YouTube тестує навчальні вікторини, створені ШІ

YouTube, зараз здійснює серію експериментів, спрямованих на інтеграцію вікторин, створених за допомогою штучного інтелекту. Деякі користувачі вже помітили появу цих інтерактивних вікторин, які відображаються в їх стрічках під недавно переглянутими відео.

Але це не все. Після перегляду освітніх відео ці вікторини також пропонуються користувачам, щоб вони могли перевірити своє розуміння та запам’ятовування матеріалу. В YouTube вважають, що такі опитування можуть спонукати користувачів повертатися до контенту на платформі, особливо якщо виявиться, що вони не можуть відповісти на всі запитання.

На цей час новий функціонал доступний лише невеликій кількості англомовних користувачів мобільного додатку YouTube на платформах iOS та Android. Компанія вивчає його потенціал і досліджує, скільки людей хотіли б зробити перерву між переглядами відео, щоб пройти вікторину.

Однак варто пам’ятати, що не всі експерименти YouTube врешті-решт стають невід’ємною частиною платформи. Але YouTube вже давно відомий як місце, де користувачі можуть дізнатися щось нове, чи то процес заміни автомобільної шини, чи виконання акробатичного сальто. Освітні та розважальні канали, такі як TED-Ed та HowToBasic, вже входять до числа найпопулярніших каналів. Тому можна припустити, що у вікторин є великий потенціал. Як ви вважаєте? Залиште свої думки в коментарях.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше