Google Pixel 8 отримає ультразвуковий сканер відбитка і подорожчає

За даними інсайдера Йогеша Брара, восьме покоління смартфона Google Pixel може коштувати на 50 або навіть 100 доларів дорожче за попередню модель. Якщо ця інформація підтвердиться, то Pixel 8 коштуватиме від 649 до 699 доларів – за Pixel 7 в свій час просили 599 доларів.

Брар також поділився технічними характеристиками Google Pixel 8, які, за винятком ультразвукового сканера відбитків пальців замість звичайного оптичного, не містять жодних видатних особливостей.

Google Pixel 8 буде мати 6.17-дюймовий Full HD+ OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує чітке зображення та плавність анімації.

Щодо обчислювального потенціалу, Pixel 8 буде оснащений чіпом Tensor G3, 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128/256 ГБ для зберігання даних і додатків.

Система камер смартфона включатиме основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп, ультраширококутну камеру 12 Мп та фронтальну камеру на 11 Мп.

Що стосується автономності, батарея Pixel 8 буде масти ємність 4485 мАч. Підтримуватимуться проводна зарядка на 24 Вт та бездротова зарядка потужністю 12 Вт.

Google Pixel 8 буде працювати на базі новітньої операційної системи Android 14, що забезпечує максимальну ефективність та зручність використання.

Очікується, що Google Pixel 8 буде представлений у жовтні. Цей смартфон обіцяє стати втіленням новітніх технологічних ідей Google, поєднуючи в собі високу продуктивність, високоякісну камеру та інноваційні функції. Для багатьох користувачів Pixel 8 стане ідеальним вибором, який повністю виправдовує свою вартість.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини