Користувачі Messenger та Instagram зможуть спілкуватися по відео у вигляді аватарів

Компанія Meta, власник соціальних мереж Facebook та Instagram, оголосила про запуск нової функції, що дозволяє користувачам під час відеозв’язку замінити своє зображення аватаром, пов’язаним із їхнім профілем. Здається, це є ще одним кроком на шляху до створення компанією своєї власної екосистеми для метавсевіту.

За інформацією, представленою Вішалом Шахом (Vishal Shah), віце-президентом Meta, відповідальним за проект метавселенної, нова система працює схожим чином на функцію Memoji від Apple в рамках їх служби FaceTime. Зокрема, аватари Meta відтворюють міміку та артикуляцію користувачів, що спрощує для співрозмовника віртуальне спілкування з тривимірною моделлю.

Особливістью нової функції є її гумористичний характер – аватар користувача може бути замінено на зображення кота, собаки, сови, лами або іншої тотемної тварини. Нова функція також пропонує анімовані стікери на основі аватарів, які можна використовувати в розділах Stories та Reels на Facebook та Instagram, в коментарях на Facebook, а також в особистих чатах Facebook Messenger та Instagram.

В Meta також повідомили, що аватари в її додатках і віртуальній реальності будуть уніфіковані згідно з єдиним стандартом. Це означає, що вони стануть більш реалістичними, а користувачі отримають можливість похизуватися віртуальними предметами гардеробу. Це, безсумнівно, свідчить про бажання компанії стимулювати продажі віртуального одягу.

В цілому, нововведення від Meta демонструють, що компанія активно працює над поглибленням інтеграції своїх сервісів в рамках метавсесвіту, намагаючись створити більш вражаючі і персоналізовані способи віртуального спілкування для своїх користувачів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини