Microsoft почала тестувати 3D-емодзі у Windows 11

Вже у 2021 році Microsoft вперше демонструвала свої 3D-емодзі, призначені замінити плоскі та застарілі смайлики у Windows. Однак тільки зараз вони наближаються до офіційного релізу: вони були включені до тестової версії Windows Insider Preview Build (25905).

Ці нові емодзі відрізняються від вже існуючих, адже вони є схожими на ті, що були представлені у Microsoft Teams на початку 2022 року. Завдяки градієнту, вони виглядають більш об’ємно, ніж емодзі, які зараз використовуються у Windows 11. Навіть просте порівняння візуального образу смайликів на початку запуску Windows 11, об’ємних версій та тих, що доступні в системі зараз, демонструє цю різницю:

Слід зазначити, що з появою нових емодзі в Windows 11, вони також стануть доступні в деяких додатках та браузерах, хоча конкретний список поки що не визначено.

Наразі, лише учасники програми Windows Insider мають можливість випробувати новий дизайн емодзі. Ймовірно, ці смайлики будуть додані до стабільної версії системи в одному з майбутніх оновлень Moments.

Цей крок від Microsoft вважається частиною стратегії компанії по поступовому оновленню та модернізації візуального сприйняття Windows. Світлині 3D-емодзі не просто додають нову глибину та стиль, але і є своєрідним сигналом про те, що компанія не зупиняється на досягнутому і продовжує працювати над вдосконаленням своїх продуктів, навіть в таких малих деталях, як емодзі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини