iOS 17 представить офлайн-режим для «Карт» Apple

Однією з несподіваних новинок iOS 17 стала можливість завантаження карт для використання без інтернету в стандартному додатку “Карти”. Це дозволить пересуватися по незнайомому місту без підключення до мережі. Таку функцію вже пропонує більшість інших картографічних сервісів.

Наразі завантажувати карти можуть лише користувачі з бета-версією iOS 17. Ось як скачати карти:

  • Відкрийте додаток “Карти” та натисніть на іконку профілю праворуч від рядка пошуку.
  • Виберіть “Офлайн карти” → “Завантажити нову карту”.
  • На карті виберіть потрібну зону та натисніть “Завантажити”.
  • У налаштуваннях можна вибрати, за допомогою якої мережі буде доступне завантаження карт (лише через Wi-Fi або і через мобільну мережу), чи хочете ви завантажувати карти автоматично та оптимізувати сховище.
  • Після завантаження карти ви зможете змінювати її розміри та назву.

Варто відзначити, що завантажені карти можна використовувати не лише на iPhone, а й на приєднаних до нього Apple Watch з watchOS 10. Це забезпечить навігацію з годинника без інтернету, але лише коли смартфон знаходиться поблизу.

Якщо завантажити карту, для якої доступний 3D-перегляд, функція буде працювати лише при підключенні до інтернету. А от 3D-моделі пам’яток будуть відображатися.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro

З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

В мережі з’явився новий рендер PlayStation 5 Pro, створений на основі витоку, що дозволяє поглянути на можливий дизайн нової консолі. Хоча офіційного анонсу ще не було, очікується, що PS5 Pro представить підвищену продуктивність та підтримку нових технологій.
Детальніше